Magyar English Lengyel
Csomagajánlataink
 
Csillag Apartman Hajdúszoboszló

Kapcsolat

Csillag Apartmanház

Bodáné Kócsi Mária
Boda Zsolt

4200 Hajdúszoboszló
Wesselényi utca 42
GPS koordináták: É: 47.44779 K: 21.40509
Telefon: +36-70-378-3206
Telefon: +36-70-378-3207
E-mail: info@csillagapartman.hu


Térkép nagyításához kattintson a képre!

Megközelíthetõség
Hajdúszoboszló elhelyezkedésének köszönhetõen kiválóan megközelíthetõ közúton, vasúton és menetrend szerinti autóbusszal, de légi úton is könnyedén elérhetõ.

Autóval, turistabusszal:

Hajdúszoboszló a közúti közlekedés szempontjából kiváló adottságokkal rendelkezik. A város a 4-es fõút mellett fekszik, Budapest és Debrecen irányából egyformán könnyedén elérhetõ. Továbbá a fõváros irányából már az M 3-as autópálya is rendelkezésre áll az autóval vagy turistabusszal érkezõk számára.


Vasúton:

Hajdúszoboszló a Budapest-Debrecen-Záhony vonal mentén vasúton is könnyedén elérhetõ, így utazás szempontjából a vasúti közlekedés is ajánlott. A hivatalos menetrend megtekinthetõ a www.mavstart.hu internetes oldalon. A magyarországi gyors-, személy- és intercity járatok mellett a nemzetközi Tisza és Corona gyorsvonatokkal is érkezhetnek vendégek Hajdúszoboszlóra.

Buszjárattal:


Hajdúszoboszló megközelítése távolsági autóbusz közlekedéssel is lehetséges. Menetrend szerinti járatok közlekednek több Kelet-Magyarországi megyeszékhely és Hajdúszoboszló között. Eger, Miskolc, Kecskemét és Szeged mellett ózd és Gyöngyös városából is érkeznek busz járatok a fürdõvárosba. Az aktuális menetrendrõl informálódhatnak a http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi oldalon.